Summa summarum!

En helt fantastisk eftermiddag och kväll. Bästa sällskapet, god mat tillagad över elden och kanonväder men framförallt...fiskelycka!! 

Kanonbra dag helt enkelt :)






Fantastisk!

Har precis landat i sängen efter en helt makalöst bra dag!

Först tävlingen och sen en fantastiskt bra kväll med trevliga fina människor. Vi gjorde grillspett med klyftisar och en supergod timjansås. E är förjäkla bra på att komponera ihop och hitta på :)

Mr anslöt oss efter jobbet och var tyvärr tvungen att fara tidigare också eftersom han börja jobba tidigt men det var väldigt trevligt att ha honom med en stund iallafall :)  Vi kvarvarande gjorde en tur ner på HK för att ta en öl där innan dom stängde. Ganska mycket folk ute men mestadels överberusade studenter och diverse småfolk.


Tåls att upprepa många gånger, en underbar dag!!!!! Godnatt!

We made it!!!

Fy fan vilken underbar känsla jag har i kroppen just nu!! Lyckorus delux!!

Mina nerver som tidigare hindrat mig från att tävla fick ta både ett och fem steg åt sidan! Det var klubbtävling inne på ridskolan idag. Hade anmält till 80 cm clear round, för det vet jag med all säkerhet att vi klarar galant! Och det gjorde vi också, så innan jag hann tänkte efter allt för mycket så efteranmälde jag till 90 cm också som var en A.0:a. Lite mer "tävling" mot dom andra. Och det gick ju super det med, felfri och om jag hade vågat gasa liiite mer så hade vi knipit en pacering och en rosett till, men jag är så nöjd och glad så jag nästan spricker ändå :)
3:a av 8 st är inte fy skam det heller!!

Finaste älskade hästen är ju bara superbäst!!! :)
Allting gick så fort så vi hann knappt rida eller hoppa fram, några varv i trav och galopp och två språng på framhoppningen, men det var ju lagom ändå för det var ganska varmt.



Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning för myskväll inne i staden :)

PUSS!!!

Hepp hepp!!

Tusen saker att göra idag och hittills har jag betat av tvätten och dammsugningen!

Helgen bjuder på massor med spännande kuligheter!!! Tanken på morgondagen får mig spynervös, men samtidigt ska det bli jävligt roligt ;)

Imorgon kväll ska vi hem till E & C och äta god mat och dricka rusande mumsiga drycker, så förhoppningsvis kan det bli som ett litet firande då, för att jag överkommit en av mina rädslor och ännu en milstolpe :)

Förtäljer mer sedan, nu ska jag ta en snabb pw i det otroligt underbara vädret innan jag drar iväg och betar av resten på att-fixa-listan idag :)


Feel the love, and spread it!



Ouch......That's gonna leave a mark...

Sablans hästskrällen!!!
Öm i hela axeln efter min "goda gärning" idag på förmiddagen.

Hade precis gjort klart allt till min egen guldklimp, bytte och fyllde på vatten i hagen det sista jag gjorde och när jag går för att stänga av vattnet så passerar jag en hage med två krakar helt utan en droppe vatten. Jaja, tänkte jag...å tog mig tid att fylla vatten även åt dom. Ivriga som dom var hade dom lyckats knuffa ut vattenbaljan en bit ut under tråden och stod där och trängdes. Bäst att dra in den en bit tänkte jag, så dom inte kommer åt tråden och får sig en jävel. Höll upp armen och gav en liiiiiten smackning........PANG!!!! sa det bara! Vet inte vad som hände, hann inte ens reagera förrän jag fick en smäll i huvudet och en på axeln!

Lyckas på något vis kasta mig ut ur hagen och när jag lyckas fokusera och lyfta blicken ser att de två skrällena står ett par meter ifrån uppe på kullen och ser stirriga ut.

Otacksamma satans muppjävlar.....och ännu lite mindre fina formuleringar for genom mitt dunkande huvud! Visste inte om jag skulle sätta mig ner innan jag ramla eller bara chansa å stå kvar och vänta ut de tecknade pippifåglarna som snurrade ovanför skallen.

Omtöcknad och yrslig vinglade jag tillbaka upp till stallet, drack lite vatten och åkte hem!!



Tack för idag, har ju varit varmt å skönt iallafall :)

The island....

Har tillbringat hela arbetsdagen på hemsön idag, gick ju fint det å!

Nu tar färjan mig tillbaka till fastlandet, in en snabbis med bil å grejs på jobbet å sen hem hem hem å iväg igen igen igen!

Hovis ska ge fotvård till pollen och sen blir det en ridtur!!

I laaaajk it!!!



Ticketitorsdag!

Underbara kväll, underbara morgon!!!
Man får aldrig nog av allt jädra pluttinuttande, men det är väl så det är och ska vara! Har nog bara glömt bort väldigt mycket och om hur det känns att vara genuint omtyckt och uppskattad!

Fool me once...

Blev lite hoppning idag!

Vi har klarat ännu en milstolpe och glädjetårarna rann rejält när vi skuttade över oxern på, hör och häpna, 110!!!
Trodde att jag lagt den på 90/100 cm men när jag mätte sedan så såg jag ju att vi flugit 10cm till över det!!


Herregud!!! Vart ska detta sluta?!??
Fy fan va det pirra i kistan nu :)


Finaste fina hästskrälle!!!

Lördagsmys på toppnivå!

Kan inte säga annat än att jag hade en helt makalöst trevlig lördagskväll!!

Anlände och fick nästan med detsamma ett glas vin i handen och en stol att sitta ner på för att bara njuta under tiden medans kocken styrde runt i köket :)

Han samlar då på sig pluspoäng den dära karln ;)

Maten var otroligt god, vinet fantastiskt, efterrätten perfekt och sällskapet det finaste!!!



Enjoy it!!

Det är så mysigt att få vakna upp i lugn och ro, med kisselimissarna på var sida om en, som börjar spinna så fort dom ser att man slår upp ögonen!

Har legat och dragit mig länge nog nu!!
Det är dags att kliva upp å peta i sig nå frukost/brunch och sen ska jag bege mig ut till fröken flaxfux igen.

Det slutade med att hon fick vila igår då hon likt en liten gris, hade lera över hela sig och dessutom frös den stackarn så bakdelen nästan stod och hoppa på stället.


Men duschen slapp hon inte undan!! Så nu är äckelsnansen lite mindre bajsig iallafall! Med dubbla fleece täcken och BoT på bakbenen stod hon snällt sedan medans jag försökte fläta svanshelvete om och om igen, blev inge bra ändå, så efter ca en timme och 375:e gången så fick det bli som det blev!

Idag blir det ett pass i ridhuset iallafall OM det inte sker i mirakel och solen skingrar dessa trökiga gråa moln och ber dom fara åt.......Ryssland eller nåt!

Sen ska jag hem och piffa massor, middag och mys står på agendan ikväll, har längtat hela veckan ;)






"Heal the past and leave it behind you, live in the present and dream about the future"

Raindrops is fallin on my head....

Fy fan vilken jäkla tråkig och uttjatad rubrik!!

Inte för att jag brukar lägga ner nån större energi och eftertanke på mina rubriker i vanliga fall, jag skriver precis vad som känns rätt och passar in för stunden!

Folk kommer ju hit och läser min rappakalja ändå :)


Idag när jag slutar så ska jag dra direkt ut till min fina polla för lite pyssel och motion. Hade ju tänkt rida ut men eftersom vi båda är gjorda av socker så är vi lite känsliga mot väta, så blir nog ridhuset.

Meeeen, en sak som är säker är iallafall att det blir dusch för hennes del (varmvatten är ju inte lika farligt som kallt regn) eller rättare sagt bakdel. Har inte riktigt fattat hennes fetisch med att bajsa och brunsta på sig själv?!?!?


Näe kanske ska ta å göra ett sista ryck nu innan jag slutar, Hej!!

Satansjäklaskitrövhål!!

Hade skrivit ett riktigt mega långt ordbajsar inlägg...........som bara försvann!!!

Fuck off!!!

Tack för mig!!

Go ahead, jump!

Finate fina!!
Har sagt det förut och kommer förmodligen tjata om det igen, men FASIKEN va kul det är att hoppa tillsammans med min rara häst!

Det är inte bara själva hoppandet i sig som är roligt, utan att få se och känna hennes lycka när hon får skutta över hindren är bara så himla smittande :)

Jag blir ju lycklig ända in i själen jag med!

Dom har ju burit ut en del av hinder materialet på uteridbanan så vi tog det som det stog där helt enkelt. Rullade på två räcken som stod på varsin diagonal, sen ett räcke på långsidan och en oxer på andra långsidan. Vet inte vad allting låg på för höjd, för som sagt tog det som det låg, men kikade på oxern innan vi gick upp och den låg på 95 cm tror jag så dom andra låg väl mellan 70-90. Känns skönt att jag sakta men säkert börjar våga utmana mig själv lite mer med höjden, då kanske det kan bli nån liten minitävling i år ändå , tihi  :)

Älskade häst!!



decisions....

Sometimes the hardest thing and the right thing, are the same! :(

Off with her head!!!

Har kommit in i en sån där huvudvärks period igen :(

Skallebank i flera dagar å det hjälper knappt med värktabletter. Skitdrygt är det och minsta lilla för snabba rörelse resulterar i att det bankar på ännu värre. Har precis tagit min andra alvedon och hoppas på att det ska släppa lite grann iallafall då jag börjar jobba om ca 1h.

Pollen fick springa på lina idag och skutta över lite cavalettis. Duktig och nöjd häst!!!


45 min kvar, please you skallebank!!! Go awaaaaaaaaay!!!!

Perfect day!

Halv 9 rullade vi iväg ifrån älandsbro. 13 timmar senare är vi åter tillbaka i byn, med rumpan mör, huvudet tungt och ögonen trötta ska jag strax ta och krypa ner i sängen tillsammans med mina pälsbollar.

En helt perfekt day!
Åkte ner för att hämta hem Shira men gjorde ett lunch stopp hos finaste lilla familjen på bjurhovda först :)

Bäbismys med finaste lilla Meya, pizzalunch och lite surr! Stackar lilla Molly var lite sjukis men lika söt ändå :)
Det blev en blixtvisit men lika glad är jag för det. Bättre en timme än inte alls! <3

Lycklig ända in i själen!!!





Nu kommer jag somna gott vill jag lova!!

Då kör vi!!

Blir en stökresa till Västerås idag ToR över dagen!

Hämta hem Shira och hälsa på mina finaste en supersnabbis <3

I lööööööööv it!! :)

So far so good!

April är över och maj månad påbörjad!!

Helvete va fort det går!! Vart tar tiden vägen???!!!

Sista april kunde iallafall inte ha blivit bättre, jag fick umgås med dom jag tycker om allra allra mest!

Först middag med min älskade bonusfamilj! God mat och trevligt sällskap, går inte att klaga på!!

Sen hem till A för att fortsätta trevligheterna med god dricka och mycket skratt!

Och natten spenderades, som för att toppa dagen, i en varm och go famn!!

Va fan kan slå det??

Happy happy joy joy!! ;)

Yes indeed!



RSS 2.0