Long time no see....

Näe jag har inte gått och hoppat från högakusten bron eller liknande, har bra glömt bort bloggen lite nu när jag inte har så överdrivet mycket att klaga om hahaha!

Istället ska jag berätta nå positivt !
För mig iallafall sen om nån annan bryr sig.....det skiter man väl i ;)

I måndags sket jag i Kramfors å tog mig tid och red hemma istället då jag hade lovat Hanna att jag skulle vara med och skutta lite. Och tro det eller ej men Gurken var såååå fiiiin!!! Jag är så glad över hennes (våran) prestation. Knappt så man trodde på det själv, men vi hoppa hela 65 cm. Jaha å vad är det då för en storhäst kan man ju undra?? Men nu är det Gurken vi snackat om ;)

Fick ju mersmak såklart å tog några skutt även igår, då blev det 85 cm!!
Nu satsar vi på att komma över 1 m ;) Eller ja, vi ska såklart skynda långsamt men man kan ju ha det som mål på sikt iaf :) Å eftersom både häst å ryttare är lite fega men ändå tycker att det är hemskt roligt så är det ju ändå rätt kul att ha ett sånt mål som ändå är rimligt :)

Sen att kanske kanske kunna skutta en liten bana, det behöver inte vara högt alls men bara att komma runt utan nå större krusiduller skulle göra mig sååå lycklig i själen å hjärtat! <3

Bjuder på en liten bild på mitt <3 gull från igår efter att vi skuttat klart, visst ser hon väl hemskt nöd ut :)



RSS 2.0