Kämpar.....

För att hålla ögonen öppna. Är såå trött efter ännu en natt med alldeles för lite sömn. Förstår inte varför det ska vara så svårt att somna på kvällarna/nätterna. Förmodligen finns det alltför mycket grubblerier i huvudet för att få ro.

Är på jobbet nu, mitt enda pass den här veckan, DET är skönt!!
Ska ta en liten promenad till Apoteket tror jag och kolla om det finns nåt receptfritt jäkleskap som man kan ta för att få lite hjälp med sömnen, för just nu känner jag mig helt kraschad :(

Tvåochenhalv.....

Ja efter endast 2 1/2 timmes sömn på jobbet inatt så känns det både skönt å lämpligt att få krypa ner i sin egen säng ett tag och "vila" lite. Förstår inte varför jag har så svårt att komma till ro och sova på jobbet, har varit samma visa senaste gångerna, jobbigt är det :(
Tur då att jag bara jobbar onsdag denna vecka och resten ledig :)
Ja men nu ska jag vila en stund som sagt, sen ska jag ut till havremoppen och njuta av en uteritt i nysnön :)

Äntligen.....




vackert är bara förnamnet....

One day i caught myself smiling for no reason, then i realized i was thinking of you.....



02.10 å jag borde....

......sova så det är väl vad ja ska göra.....snart, ska baraaaa......

Ligger iallafall i sängen, på jobbet, byter vid 9 imorrnbitti!

Puss å gonatt!

At work....

Påbörjade mitt arbetspass för ca 2 timmar sen. Just nu sitter jag och sippar på en wiener melange och väntar på att klockan ska bli 10, då jag har medarbetarsamtal. Sen har vi även personalmöte kl 14 så hade väl tänkt slänga ihop nåt form av bakverk tills dess, och funderingarna går runt chokladmuffins :) Skönt är det iallafall att ha lite att göra, då flyter timmarna på bra!
HEJ!!

Tålamod tålamod tålamod....

Det är vad som kommer krävas av mig med denna dam. Men när vi väl är på samma sida så är hon jättefin <3
Tålamod som sagt, ska bli mitt mellannamn!!

En tom torsdag....

Kör sista arbetspasset idag innan ledig helg. Så otroligt skönt. Vi har inte så mycket att göra på jobbet, så timmarna går väääldigt långsamt. Lite lätt tråkigt, men man stressar ju inte ihjäl sig iallafall. Men just idag skulle jag hellre ligga hemma i sängen och mysa med mina pälsklingar. Måste måste komma igång med träningen igen, behöver den energin som det ger, så himla trött nu hela dagarna, surt sa räven!

Godmorgon onsdag....

Det känns som om mina ögon delar plats med ett grustag. För mycket ledsamhet och för lite nattsömn kan vara en anledning. Ska försöka ta igen lite sömn, för NU är jag trött!

varför.....

måste allt vara eller bli så komplicerat för?

.... and it will all go away....

Trust


it takes years to earn,  and just a few seconds to break!


RSS 2.0